00 dagen
00 uren
00 Min
00 Sec
Black Friday & Cyber Monday Deals! Tot 40% korting! Nu actief en loopt nog..
00 dagen
00 uren
00 Min
00 Sec

Betaling


Wij werken samen met betalingsprovider Mollie om er zeker van te zijn dat uw betaling ons veilig bereikt!

Ondersteunde betaalmethodes:

 • iDeal
 • Creditcards (VISA, Mastercard, American Express, Cartes Baincaires, CartaSi)
 • Bancontact
 • Bank overboeking. Gebruik hiervoor de gegevens: IBAN: NL13 ABNA 0100 2210 17
  Rekeninghouder: VanSprint B.V. BIC: ABNANL2A
 • Belfius: Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. U kiest eerst Belfius als betaalmethode en kiest vervolgens of u via mobiel wil kopen (Belfius Mobile) of desktop (Belfius Direct Net). Belfius Mobile werkt via een QR-code. U kunt snel afrekenen door de QR-code te scannen. Wilt u Belfius Direct Net gebruiken? Dan heeft u uw kastje (of reader, scanner) nodig om de betaling te accorderen.
 • KBC/CBC: Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC gemakkelijk online betalen. KBC richt zich op de Nederlandstalige bevolking van België, terwijl CBC volledig Franstalig is. In feite bieden beide banken dezelfde betaalknop aan, alleen onder een iets andere naam. Belangrijk om te weten is dat KBC-klanten niet kunnen betalen met de CBC-betaalknop en omgekeerd. Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van beide banken heel eenvoudig hun online aankopen betalen in hun vertrouwde internetbankieromgeving. De betaling wordt onmiddellijk verwerkt. U heeft ook de mogelijkheid om achteraf te betalen (maximaal 2 maanden later).
 • Klarna achteraf betalen
 • Aanbetaling:
  Op geselecteerde fietsen bieden wij u nu de mogelijkheid om de fiets te reserveren met een aanbetaling.

  Dit is hoe het werkt:

  1. Selecteer de betaalmethode "Aanbetaling" in de checkout.
  2. Maak 10% van de orderwaarde over op onze bankrekening: rekeninghouder: VanSprint B.V. IBAN: NL13 ABNA 0100 2210 17 BIC: ABNANL2A. Vergeet niet uw ordernummer als referentie te vermelden.
  3. Zodra uw fiets gereed is voor verzending, ontvangt u van ons bericht. Wanneer het resterende bedrag op onze rekening is bijgeschreven, wordt uw fiets verzonden!

  Alleen fietsen die niet in voorraad zijn komen in aanmerking voor deze betaalmethode.

Meer informatie over betalen met Klarna:

Op grond van een risicobeoordeling worden aankopen met een waarde van meer dan 2000 euro vaak door Klarna afgewezen. Er kunnen echter andere factoren zijn die u kunt corrigeren om uw aankoop via Klarna toch te voltooien:

 • Het adres vanwaar u bestelt, moet overeenstemmen met uw inschrijvingsadres. Als hier spelfouten in staan, kan dat ertoe leiden dat Klarna de bestelling afwijst. Bovendien kan een kantooradres of een recente verhuizing tot een afwijzing leiden. Zorg er dus eerst voor dat uw gegevens 100% juist zijn.
 • Een ander afleveradres is niet mogelijk in verband met mogelijke fraude. Bestellingen met een ander afleveradres worden altijd geweigerd.
 • U dient een correct telefoonnummer op te geven, inclusief netnummer. Het mobiele telefoonnummer is ook mogelijk, maar u moet ervoor zorgen dat u het in het juiste formaat invoert (zonder spaties of speciale tekens).

Als u openstaande orders in Klarna heeft, is het afwijzingspercentage ook iets hoger.

Goed om te weten: Ook als uw bestelling eerder door Klarna is afgewezen, heeft dit geen negatieve gevolgen voor uw kredietwaardigheid. Klarna voert voor elke bestelling een nieuwe kredietcontrole uit.

Problemen met uw betaling?

U kunt gebruik maken van ons contactformulier en wij zullen u helpen uw probleem op te lossen. U kunt ons ook bereiken via email.