Gratis gemonteerd geleverd!
100 Dagen Gratis retourneren!
service@vansprint.be
+31 85 000 31 79

Elektrische Plooifiets kopen

Wilt u een elektrische plooifiets kopen? Een elektrische vouwfiets is een geweldige manier om tegelijkertijd extreem mobiel en snel te zijn. Een elektrische plooifiets heeft veel voordelen, u kunt hem bijvoorbeeld gemakkelijk opvouwen en meenemen in de trein of bus tijdens het pendelen naar uw werk, zeker als u kiest voor een elektrische mini fiets. Met een kleine plooifiets elektrische profiteert u van het lichte gewicht waardoor hij makkelijker mee te nemen is. Ook kunt u een elektrische vouwfiets met middenmotor hier vinden. Wilt u een elektrische vouwfiets kopen maar u wilt er eerst zeker van zijn dat deze u past? Voor een elektrische vouwfiets test op maat neemt u contact met ons op.

Elektrische Plooifiets 24 Inch

De wielmaat van een fiets is een serieuze overweging, aangezien het een verschil maakt in hoe deze rijdt. Bij het kiezen van een elektrische plooifiets is de wielmaat echter van invloed op hoe compact de fiets is als hij eenmaal is opgevouwen.

Veel elektrische vouwfietsen hebben 20" wielen zodat ze klein op te vouwen zijn. U kunt zelfs tot 16" wielen gaan als ruimte een probleem voor u is. Als u deze wielmaat echter te klein vind dan bied een elektrische vouwfiets 24 inch de perfect uitkomst voor u. Met deze grotere wielformaat voelt de vouwfiets niet zo klein aan en hoeft u niet zoveel te trappen, maar de fiets is nog steeds klein genoeg om op te vouwen. Een Elektrische Vouwfiets met 24 Inch wielen is daarom ook uitermate populair. Bekijk bijvoorbeeld eens de Legend Siena beschikbaar in meerdere kleuren en twee accu-opties en met 24 inch wielen of de Perfect 2.0 met 24 inch wielen.

Goedkope elektrische plooifiets

U bent op zoek naar goedkope elektrische vouwfietsen maar toch van hoge kwaliteit? Dan bent u bij VanSprint op het juiste adres. Met vouwfietsen geproduceerd in Spanje of Polen kunt u toch genieten van goedkope elektrische vouwfietsen die toch gemaakt zijn met hoogwaardige onderdelen naar Europese richtlijnen. Dit kan omdat in deze landen de productiekosten lager liggen.

Beste elektrische plooifiets

Elektrische plooifietsen zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Ze bieden een fantastische oplossing voor stadsbewoners die op zoek zijn naar een goedkope manier van woon-werkverkeer en bieden een ongeëvenaard niveau van gemak. Door hun kleine formaat kunt u ze gemakkelijk thuis of op het werk opbergen, maar ze zijn ook gemakkelijk in een auto te vervoeren of mee te nemen in het openbaar vervoer.

Mensen zijn zich bewust geworden van de voordelen van een elektrische vouwfiets; er is dus keuze in overvloed voor de toekomstige eigenaar. U kunt kiezen uit elektrische vouwfietsen voor elk budget, maar het kan een uitdaging zijn om te beslissen welke te kopen.

Daarom bespreken we hier waar u op moet letten. We geven u ook onze aanbeveling voor de beste elektrische vouwfiets van dit moment.

Elektrische plooifiets motor

De meeste mensen die voor een elektrische fiets kiezen, proberen er een te kopen met veel vermogen. Veel vermogen helpt u om het verkeer bij te houden, heuvels op te fietsen en fris op uw bestemming aan te komen, in plaats van heet en bezweet.

Het goede nieuws over krachtige motoren is dat ze steeds vaker te vinden zijn in betaalbare fietsen. Dit in combinatie met een nieuwe generatie naafmotoren, brengt de prijs van deze fietsen omlaag.

De meeste elektrische vouwfietsen gebruiken motoren die in de achternaaf zijn gemonteerd. Het belangrijkste voordeel van een achternaafmotor is dat deze klein is. Kleine motoren nemen niet veel ruimte in beslag en zijn relatief licht, wat het rijgedrag van de fiets niet te veel verstoort.

De meeste elektrische vouwfietsen worden aangedreven door een 250 tot 350W motor, maar er zijn ook krachtigere varianten verkrijgbaar zoals 500W of zelfs 750W. Ze hebben echter vaak een hoger vermogen dat ze voor een korte periode kunnen bereiken. U moet ook rekening houden met hoeveel krachtmoment een motor produceert. Motoren met een hoger krachtmoment versnellen snel en geven uw fiets een krachtiger gevoel.

Als u vracht of boodschappen moet vervoeren, zult u er baat bij hebben een fiets met een krachtigere motor te kopen. Met het extra krachtmoment kunt u veel gemakkelijker steile hellingen beklimmen als uw fiets volgeladen is.

Elektrische plooifiets accu

Als u een elektrische vouwfiets koopt, moet u letten op een paar getallen op de specificaties van de accu. D.w.z. het voltage (V) en het aantal Ampère-uren (Ah). Veel elektrische fietsen worden geleverd met 36V of 48V accu's. Fietsen met 48V accu's zijn duurder, maar ze zijn krachtiger. Hoe hoger het aantal Ampère-uren, hoe meer lading de batterij kan vasthouden, waardoor de actieradius groter wordt. Omdat een elektrische vouwfiets vaak kleiner is, is de accu soms ook kleiner. Dit is echter niet altijd het geval omdat de accu volledig in het frame kan worden weggewerkt en daarmee tot genoeg ruimte beschikbaar is voor een stevige accu.

Elektrische plooifiets motorondersteuning

Er zijn twee belangrijke manieren om ondersteuning te krijgen van een elektrische fiets:

  • Trapondersteuning: Een trapondersteunde fiets geeft u extra kracht terwijl u trapt. U traint nog steeds, maar de motor versterkt de kracht die u op de pedalen zet. U kunt kiezen hoeveel ondersteuning u van de motor krijgt, zodat u van uw rit een workout kunt maken als u dat wilt, of om de actieradius van uw fiets te vergroten.
  • Throttle Assist: Throttle assist fietsen drijven het wiel aan zonder dat u hoeft te trappen. U hoeft alleen maar op een knop te drukken of aan de gashendel te draaien, en weg bent u.

Er zijn elektrische fietsen op de markt die beide systemen combineren. Deze stellen u in staat te trappen wanneer u dat wilt, maar wanneer u even wilt rusten, kunt u alleen met de gashendel doorfietsen totdat de accu leeg is. Deze fietsen geven u het beste van beide werelden.

Elektrische plooifiets snelheid

Welke motor uw elektrische vouwfiets ook heeft, de meeste vallen in de Klasse 1 categorie, wat betekent dat ze hun ondersteuning moeten onderbreken bij 25km/u. De reden hiervoor is dat mensen dan redelijk veilig op fietspaden kunnen rijden. Sommige landen leggen beperkingen op aan wat u op de weg mag rijden zonder bepaalde registraties en vergunningen. Omdat een elektrische vouwfiets kleinere banden heeft dan een normale fiets voelt de snelheid ook al gauw intensiever aan omdat u dichter op de weg zit.

Grootte en gewicht van een elektrische plooifiets

Bij het kiezen van een elektrische vouwfiets zijn grootte en gewicht belangrijke factoren. Elektrische plooifietsen wegen minder dan conventionele elektrische fietsen. Maar als u hem tien trappen op moet slepen of onder uw bed moet opbergen, is een kleinere en lichtere fiets voor u de beste keuze.

Elektrische plooifiets test

Heeft u interesse in een elektrische plooifiets maar u wilt hem eerst testen? Voor een elektrische plooifiets testrit bent u ook bij ons aan het juiste adres. U kunt ons simpelweg een email sturen met het verzoek om een testrit te maken en dan nemen we z.s.m. contact met u op!