Gratis geleverd!
30 Dagen Gratis retourneren!
service@vansprint.be
+31 85 000 31 79

Retourneren


Van gedachten veranderd? Nadat de bestelling is geplaatst, kunt u deze op elk moment annuleren voordat uw bestelling wordt verzonden. Stuur simpelweg een email naar onze klantendienst en wij zorgen voor de rest.

Niet tevreden met de kleur? Of heeft u de verkeerde maat? Als u een product wilt retourneren, kunt u dat gemakkelijk doen binnen 30 dagen - zonder vragen te stellen - door een e-mail te sturen naar service@vansprint.nl. Wij zorgen ervoor dat het pakket bij u wordt opgehaald door onze transporteur. U hoeft geen labels af te drukken of het pakket naar het postkantoor te dragen!

Zo regelt u een retourzending:

  1. Neem contact op met onze klantenservice via service@vansprint.nl. Ons team zal regelen dat onze vervoerder het pakket bij u thuis ophaalt - u hoeft geen etiketten af te drukken of het pakket naar het postkantoor te brengen.
  2. Maak foto's van het product voordat u het naar ons terugstuurt. Zorg ervoor dat de foto's alle hoeken laten zien en niet wazig zijn.
  3. Plaats het product terug in de originele verpakking. Deze moet goed vastzitten, intact en schoon zijn.
  4. Maak foto's van de verpakking, probeer alle hoeken te vangen.
  5. Stuur de foto's naar onze klantenservice.
  6. Ons team zal een afspraak maken om het pakket bij u thuis op te halen.

Wat gebeurt er daarna?

Als u het artikel wilt retourneren, zal ons team het geretourneerde product controleren zodra we het in ons magazijn hebben ontvangen. Als het product volledig intact is, ontvangt u uw volledige terugbetaling binne 7-14 werkdagen nadat we het product hebben ontvangen. De terugbetaling zal worden verwerkt met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke aankoop hebt gedaan.

Als u het product wilt omruilen, zal onze klantenservice de omruiling met u regelen. Wij sturen een nieuw product nadat de retourcontrole is voltooid, of zodra het omruilproduct klaar is.

Let op: Het artikel moet in perfecte staat zijn als het wordt geretourneerd. Het artikel moet veilig verpakt zijn en verzonden worden in de intacte originele verpakking.

Opzettelijk beschadigde artikelen kunnen helaas niet worden terugbetaald.

De fiets kan alleen worden teruggenomen als het totaal aantal afgelegde kilometers minder dan 50 bedraagt.

VanSprint betaalt de retourkosten voor producten met een waarde van meer dan €500

Indien niet aan deze voorwaarden wordt voldaan, kan een terugzending geweigerd worden of kan slechts een gedeeltelijke terugbetaling worden overeengekomen.

Als u een op maat gemaakt artikel heeft besteld waarvoor geen standaard selectie op de website aanwezig is (bijvoorbeeld een unieke kleur buiten de standaard aangeboden kleuren), dan is dit artikel helaas uitgesloten van retournering. Als u niet zeker weet of uw artikel op maat gemaakt is, kunt u het service team om hulp vragen.