Testrit


Weet u niet zeker of een e-bike iets voor u is? Probeer het dan zelf uit - met een proefrit op een van onze fietsen bij u in de buurt. Helemaal gratis!

Wij bieden een landelijke mobiele proefrit service aan, waarbij wij op een afgesproken tijdstip bij u thuis komen zodat u een proefrit kunt maken op de elektrische fiets van uw keuze (onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Dit is hoe het werkt:

  1. Vul het onderstaande contactformulier in met:
    • Uw postcode
    • De fiets die u wilt testen
    • Uw gewenste datum voor de testrit
  2. Ons service team zal contact met u opnemen om een geschikte datum en tijd te vinden.
  3. Ons mobiele service team komt naar u toe.
  4. U kunt de fiets uitproberen

De afspraak duurt meestal 30-60 minuten. Tijdens deze periode zal ons team u alles uitleggen wat u moet weten over de motor voordat u kunt vertrekken.

Een geldig identiteitsbewijs met foto (identiteitskaart of paspoort) is vereist als borg voor de duur van de rit.

Wilt u een fiets testen, maar u kunt niet wachten om erop te rijden! Bestel dan uw elektrische fiets met een bedenktijd van 14 dagen. Verzending van de elektrische fiets is helemaal gratis.

De proefrit is niet bindend en verplicht u niet tot aankoop. Indien vooraf overeengekomen, kunt u de aankoop rechtstreeks met ons team ter plaatse doen. Anders kunt u uw bestelling natuurlijk altijd na de rit op onze website plaatsen.

Let op: in enkele gevallen kan het voorkomen dat de gewenste fiets niet beschikbaar is voor een proefrit, maar ons serviceteam zal dan met u overleggen of een vergelijkbare fiets in aanmerking komt voor een proefrit.

Helaas zijn bakfietsen vanwege hun grootte uitgesloten van de proefrit!

Proefrit elektrische fiets
Adres
Details
De met een sterretje (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.
Privacy *