Gratis gemonteerd geleverd!
100 Dagen Gratis retourneren!
service@vansprint.be
+31 85 000 31 79

Varaneo

Varaneo is een Duits bedrijf dat e bikes, e scooters en e cars maakt. Ze komen uit de automobielsector dus ze brengen veel kennis mee die ze toepassen in het ontwerp van hun e bikes. Het doel van Varaneo is om de mobiliteit zoals we die nu kennen te transformeren en naar de toekomst te brengen. Met hun unieke ontwerpen die u nergens anders zult vinden kunt u zeker zien dat dit het geval is!

Varaneo

Wat maakt Varaneo uniek?

Varaneo en Duitse kwaliteit

Varaneo en Duitse kwaliteit

Varaneo is gevestigd in het hart van de Europese autoproductie in Beieren, Duitsland. Met veel ervaring in de automobiel industrie staan ze garant voor kwaliteitsproductie. Met elke Varaneo fiets kunt u er zeker van zijn dat hij gebouwd is volgens de hoogste kwaliteitseisen!


Varaneo en choppers, cruisers

Varaneo wil mobiliteit opnieuw vormgeven, naar de toekomst brengen, maar tegelijkertijd het verleden niet vergeten. In Beieren staan tradities centraal en zo ook bij Varaneo. Met de retro-ontwerpen die terug te vinden zijn in hun fietsen ziet u dat maar al te goed. Door dit te combineren met de nieuwste accu- en motortechnologieën, krijgt u een unieke mix van retro-fietsen die er futuristisch uitzien.

Varaneo en choppers, cruisers

Varaneo en vouwfietsen, trekking fietsen

Varaneo en vouwfietsen, trekking fietsen

Met de Dinky vouwfietsen en hun trekkingfietsen wil Varaneo een transportmiddel aanbieden voor elk doel. Een functionele fiets nodig om naar het werk te gaan en mee te nemen in de trein? Kijk dan eens naar de Dinky vouwfietsen. Bent u op zoek naar een elektrische fiets voor langere afstanden? Er is een Varaneo trekkingfiets met lage instap of dwarsstang voor u!