Gratis gemonteerd geleverd!
100 Dagen Gratis retourneren!
service@vansprint.be
+31 85 000 31 79

Econic One

Econic One biedt hybride e-bikes aan die een slimme mix zijn tussen stadsfietsen en mountainbikes. Zo zijn hun Cross Country fietsen voorzien van voorvering, waardoor ze geschikt zijn om ook als mountainbike te gebruiken. Tegelijkertijd maken het lichte frame, de comfortabele functies en het strakke ontwerp het ook geweldig voor dagelijks gebruik. Bent u op zoek naar een universele elektrische stadsfiets? Bekijk dan eens de Econic One Smart Urban fietsen die perfect zijn voor mensen die met hun e-bike naar het werk willen, maar ook in het weekend graag wat intensievere ritjes met hun fiets maken!

Econic One

Wat maakt Econic One uniek?

Econic One Smart Connectivity App

Slimme connectiviteit

Alle Econic One-fietsen hebben de optie om te worden uitgerust met een slimme mobiele app voor connectiviteit. Deze app maakt locatietracering en afstandsbediening mogelijk om uw e-bike te vergrendelen en ontgrendelen. Dit is een buitengewoon handige functie, omdat u hiermee uw fiets op afstand kunt bedienen met één druk op de knop.


Verwijderbare accu

Met uw Econic One-fiets profiteert u ook van een krachtige, in eigen huis gebouwde li-on-batterij met Samsung-cellen om het bereik op uw fiets te maximaliseren. De batterij is ook gemakkelijk te verwijderen met een simpele klik, licht van gewicht om mee te nemen en snel op te laden. Het gemak van het verwijderen van de accu stelt u in staat om een reserve accu mee te nemen tijdens die lange ritten en uw accu binnen enkele seconden om te wisselen met een volledig geladen accu en moeiteloos verder te rijden.

Econic One Verwijderbare accu

Econic One Hybride ontwerp

Hybride ontwerp

Doordat de accu in het frame is geïntegreerd, zijn de Econic One fietsen nauwelijks herkenbaar als elektrische fietsen. U vind geen onnodig grote accus en motoren hier. Met een strakke look zien deze fietsen er even prachtig uit off-road als op de weg. Daarnaast zorgt het hybride ontwerp van de crosscountry-fiets ook dat het rijden op de weg en off-road beide even comfortabel is.